Lohkolämmittimet


Tt-Thermo  lohkolämmitin

Tt-Thermo on Suomalainen nykyaikainen lohkolämmitin vesiletkuliitännällä. Normaaleihin lohkolämmittimiin verrattuna Tt-Thermo lämmittimessä on kiinteästi vesipumppu joka kierrättää jäähdytinnestettä kun lohkolämmitintä käytetään joka takaa paljon paremman lämmitystehon ja moottori onkin jo käyttövalmis jopa vain 30min lämmityksen jälkeen eikä vesipumpullisen lämmittimen kanssa ole riskiä että vesi alkaisi kiehumaan. Tt-Thermon asennuksessa käytetään samoja johtoja kuin Defassa joten seinäpiuha on markkinoiden yleisin ja tuttu käyttää.

• Tt-thermo lohkolämmitin kiertovesipumpulla asennettuna 430,00 €(Tarjous sisältää 500w vastuksella olevan lämmittimen. Saatavilla myös 1000w ja 1500w versiot 40e lisähintaan. Jos haluat jomman kumman isompitehoisista lämmittimistä niin varmistathan että taloyhtiön sähkötolpan tehoraja ei ylity jos käytät myös sisäpuhallinta.)

• Sisähaaroitussarja asennettuna 214,00 €

Yhteensä: 644,00 €

Pidämme tt-thermo tuotteet hyllytavarana. Saamme tilattua myös Defa ja Calix lämmittimet autoosi. Calix ja Defa tuotteista annetaan tarjous aina autokohtaisesti

Lähetä alla olevalla lomakkeella ajanvaraus kysely

Viesti kohtaan voit myös kirjoittaa mahdollisia lisäkysymyksiä