BG Automaattivaihteiston huolto

Markkinoiden tehokkain ja paras automaattivaihteiston huolto!

Ominaisuudet:

  • Puhdistaa vaihteiston turvallisesti
  • Täydellinen 100% öljynvaihto
  • Uuden öljyn suojaus

Edut:

  • Palauttaa vaihteiston toimintakyvyn
  • Pidentää vaihteiston käyttöikää
  • Autolla on mukavampi ajaa

Miksi kannattaa valita BG vaihteistohuolto?

BG koneella ja kemialla saa parhaiten vaihteistoon kertyneen lian(karstaa, vaihteistosta kuluvaa materiaa sekä vettä) pestyä pois sekä vaihdettua öljyt 100% jolloin vanhaa ja toimintansa menettänyttä öljyä ei jää vaihteistoon toisin kuin mitä perinteisin keinoin tapahtuisi(jopa 30-40% vanhoista öljyistä jää sisälle ilman huuhtelua).

Vaihteisto täytetään uudella erittäin korkealaatuisella öljyllä sekä lisätään mukaan BG suoja-aine.  Se lisää hapettumisen sietokykyä ja siten pidentää öljyn ja vaihteiston käyttöikää. Se ehkäisee tiivistevuotoja hoitamalla kovettuneita tiivisteitä pitäen ne pehmeinä ja joustavina. BG ATC/CVT Plus® auttaa kontrolloimaan vaihteiston värinää, hidastaa öljylietteen ja lakkakarstan muodostumista sekä ehkäisee vaahtoamista.

Näiden lisäksi meillä on markkinoiden laajin valikoima mallikohtaisia liittimiä joiden avulla pääsemme tekemään huollot miltei 100% markkinoilla oleviin vaihteistomalleihin. Jopa niihin joissa on suljettu öljykierto ilman letkulähtöjä. 


Jotkut ovat sitä mieltä, että vaihteistot kestävät vain tietyn, automallista riippuvan määrän kilometrejä. BG:llä tiedämme, että se ei ole totta.

Riittämätön automaattivaihteistoöljyn suojaus ja sitä myötä ominaisuutensa menettänyt ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Säännöllinen BG Automaattivaihteistohuolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan.

Jotkin automerkit mainostavat huolto-ohjelmissaan ettei vaihteistoöljyjä tarvitse ikinä vaihtaa tai vaihtovälit ovat jopa 150tkm! Todellisuus on toinen ja jokainen automaattivaihteisto kaipaa huoltoa jotta se kestää sekä pysyy toimivana. Jopa kyseisten merkkien vaihteistojen valmistajat suosittelevat öljynvaihtoa 40-80tkm välein riippuen mallista ja auton käyttötarkoituksesta. Automerkit omalla väärällä infollaan saavat uuden auton huoltokustannukset näyttämään pienemmiltä kun asiakas "säästää" huollon verran. 

Huolto on lyhytkestoinen ja se kannattaa tehdä noin 50 000 km välein. Se on kannattava sijoitus, sillä automaattivaihteisto työskentelee jatkuvasti kovan rasituksen alla. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin uskoisit.

Sujuvasti toimiva vaihteisto auttaa pitämään myös auton polttoaineen kulutuksen pienempänä. 


Hinnat

Ilman BG käsittelyä (sis vain huuhteluvaihdon, öljyt ja suodattimen niihin malleihin missä sellainen on)                                                        Alk 260€ 

Täydellä BG käsittelyllä (sis lisäksi BG pesun ja BG lisäaineet)                                     Alk 385€

Pyydä tarjous autosi vaihteiston huollosta alla olevalla lomakkeella