Painamalla kuvaa ylhäällä pääset videoon mistä näet pesuprosessin.

Hiukkassuodattimen tukkeutuminen ja sen aiheuttamat ongelmat moottoreille ovat lisääntyneet nopeasti.

Päästöjenvalvontajärjestelmässä oleva regenerointi-toiminto, jonka tarkoituksena on polttaa suodattimeen kertyneet hiukkaset ei useinkaan pääse käynnistymään johtuen liian lyhyistä ajomatkoista, liian matalasta pyörintänopeudesta sekä liian alhaisista lämpötiloista.

Vaikka regenerointi toimisikin ajon aikana tai se pakotettaisiin päälle diagnostiikan kautta, se ei kuitenkaan puhdista suodatinta täysin. Regenerointi ainoastaan polttaa osan nokipartikkeleista pois mutta suodattimeen kertyy silti tuhkaa, joka ei pääse poistumaan suodattimesta ja suodatin ajan myötä menettää virtauskapasiteettiaan ja tukkeutuu.

Carbon Clean DCS-17 järjestelmällä tukkeutuvat suodattimet voidaan puhdistaa irrallaan nopeasti ja tehokkaasti vain murto-osalla suodattimen vaihdon kustannuksista. Teemme suodattimille myös virtausmittauksen pesua ennen ja pesun jälkeen. 

Suurin osa suodattimista saadaan palautettua miltei alkuperäistä vastaavaksi mutta joskus suodatin on voinut vioittua/sulaa jolloin pesulla ei suodatinta saada enää toimivaksi. Näissä tapauksissa emme veloita normaalia pesun hintaa vaan hinta on silloin 80€. Kauttamme saa myös tarvittaessa uuden suodattimen jos vanhaa ei pysty enää pelastamaan. Saamme tukkurilta tarvittaessa laadukkaita suodattimia jopa 24h sisällä tilauksesta. 

Pesuhinnasto

autoihin vm2003-> (euro4) 190€

autoihin vm2009-> (euro5) 260€

autoihin vm2014-> (euro6) 350€

Hinnat pitävät sisällään itse pesun. Mahdollinen vianselvitys, irroitus, asennus ja sopeutus veloitetaan erikseen. 

Voit toimittaa meille irtosuodattimen ilman ajanvarausta ja hoidamme pesun suodattimen saapumisesta jopa vuorokauden sisällä. Kun haluat koko paketin joka sisältää myös irroituksen ja asennuksen niin täytä alla oleva lomake. Vastaamme lomakkeen saatuamme pikimmiten tarjouksen ja aikatauluehdotuksen kera.

Yhteydenottolomake