Ilmastointihuollot+korjaukset

Säännöllisellä huollolla (suositeltu maksimi huoltoväli 2vuotta) pidät järjestelmän toimivana ja säästät korjauskuluissa. Ilmastointihuollossa kylmäaineen lisäyksen lisäksi järjestelmästä poistetaan kosteutta sekä uusitaan öljyä jotka parantavat järjestelmän toimivuutta ja pidentävät mm kompressorin käyttöikää.

Ilmastoinnin täyttöhuolto R134a ja R1234yf    50€

Kylmäaine veloitetaan erikseen kuluneen määrän mukaisesti. R134A 10e/100g ja 1234YF 30e/100g.(Jos et tiedä kumpaa kylmäainetta autossasi on, löytyy useimmiten konehuoneesta tarra missä lukee kylmäaineen tyyppi) Jos järjestelmä toimii ja on huollettu säännöllisesti niin yleisin kylmäaineen menekki on 50-200g paikkeilla. 

HUOM! jos ilmastointi ei toimi, varaa aika vianhakuun.Jos ilmastointi ei puhalla enää kylmää, on järjestelmässä vuoto tai jokin muu vika. Vuotavaa järjestelmää ei saa täyttää ympäristöhaittojen vuoksi joten täytyy vuoto ensin paikantaa ja korjata. Ilmastoinnin vianhaku alk80€

Tuleeko sisälle epämiellyttävä haju kun laitat puhaltimen /ilmastoinnin päälle?  

Tämä johtuu sisäkennolle vuosien aikana kertyneestä kasvustosta(hometta, bakteeria jne). Tämä on haitallista varsinkin allergikoille ja lapsille. Ratkaisu tähän on BG ilmastointijärjestelmän huolto. Alta lisätietoja.