Avoimet työpaikat

Haemme nyt vähintään yhtä mekaanikkoa.


Mitä voimme tarjota sinulle?
-Tarjoamme hyvän palkan(määräytyy taitojesi mukaan 2200-3500/kk + vuosibonus) 

-Aukioloaikojen ulkopuolella hallin käyttö sallittua omien autojen laittoon.

-Saat varaosat sisäänosto hintaan.

-Laaja työterveys huolto

-Tarjoamme koulutus ja uraputken tarpeisiisi. 

Lisäksi laadukkaat työvälineet ja laitteet (Hunter, Hella, Launch, Spin) sekä ympäristön missä pääset kehittymään jatkuvasti mielenkiintoisten tehtävien parissa. Koulutamme väkeämme jatkuvasti jotta pysymme hyvin kehityksen mukana. Meillä pääset myös vaikuttamaan itse ja kehitämme toimintaa jatkuvasti jotta se olisi mahdollisimman hyvää niin työntekijän kuin asiakkaankin kannalta.
Tavoitteenamme on alusta asti ollut tarjota mahdollisimman laadukasta työtä ja toivomme myös työntekijöiltä sopivaa ammattiylpeyttä tarkkaan työskentelyyn. 

Mahdollisuus myös kiinnostuneelle tehdä liikkuvan korjaamomme huoltoja.

Mitä odotamme sinulta? 

Kokenut mekaanikko = Toivomme useamman vuoden kokemusta ja perus ymmärrystä sähköjen päälle . Pystyt ratkaisemaan perus diagnosoinnit itsenäisesti sekä osaat vaihtaa jakohihnat ja kytkimet. Oskilloskoopin kanssa osaaminen iso plussa.

Mekaanikko=Suoriudut nyt autojen huolloista ja normaaleista korjauksista(jarrut, jousitus yms) itsenäisesti. Sinun ei vielä välttämättä tarvitse itsenäisesti osata sähköpuolen diagnostiikkaa mutta olet siitä kiinnostunut ja valmis oppimaan uutta. 


Jos haluat liittyä kasvavaan ja menestyvään joukkoomme niin laita sähköpostia osoitteeseen joel@hubonauto.fi/tule käymään paikan päällä ja kerro itsestäsi sekä kysy lisätietoja meistä niin saat itsekin kuvaa olisimmeko oikea paikka juuri sinulle.

Terveisin Joel Huupponen