Avoimet työpaikat

Laajensimme tilojamme Tuusulassa 200neliöllä johon saamme 3 nosturia nykyisten 5 lisäksi ja etsimmekin nyt vähintään yhtä pätevää mekaanikkoa joukkoomme.
Mitä voimme tarjota sinulle?
Tarjoamme hyvän palkan lisäksi laadukkaat työvälineet ja laitteet sekä ympäristön missä pääset kehittymään jatkuvasti mielenkiintoisten tehtävien parissa. Koulutamme väkeämme jatkuvasti jotta pysymme hyvin kehityksen mukana. Meillä pääset myös vaikuttamaan itse ja kehitämme toimintaa jatkuvasti jotta se olisi mahdollisimman hyvää niin työntekijän kuin asiakkaankin kannalta.
Tavoitteenamme on alusta asti ollut tarjota mahdollisimman laadukasta työtä ja toivomme myös työntekijöiltä sopivaa ammattiylpeyttä tarkkaan työskentelyyn. Mitä odotamme sinulta? Toivomme useamman vuoden kokemusta ja perus ymmärrystä sähköjen päälle . Pystyt ratkaisemaan perus diagnosoinnit itsenäisesti sekä osaat vaihtaa jakohihnat ja kytkimet.


Jos haluat liittyä mahtavaan joukkoomme niin laita sähköpostia osoitteeseen joel@hubonauto.fi ja kerro itsestäsi sekä kysy lisätietoja meistä niin saat itsekin kuvaa olisimmeko oikea paikka juuri sinulle.

Terveisin Joel Huupponen