Ilmastoinnin putkien ja letkujen korjaukset

Monesti ilmastointijärjestelmien putket ja letkut ovat kalliita ja odotusajat tehtaalta pitkiä. Välillä putkia ei ole enää edes saatavilla. Näissä tapauksissa putkien ja letkujen korjaus on järkiratkaisu. 

Saamme korjattua useimmat putket ja letkut. Varastomme kattaa suurimman osan eri letku ja putki halkaisijoista joten voimme korjata ne ripeällä aikataululla. Korjattu kohta on yhtä kestävä kuin uusi putki. 

Osan putkista ja letkuista pystymme korjaamaan autossa paikallaan jolloin tulee säästöä myös osien purku ja asennus  kuluissa.  Voit halutessasi myös toimittaa irtonaisen putken/letkun meille korjattavaksi. 

Hinta on aina tapauskohtainen riippuen vaurion kohdasta ja suuruudesta. Irtonaisen putken korjauksen hinta sijoittuu useimmiten 80-150€ välille. Mahdollinen purku ja asennus veloitetaan erikseen.

Mitä sinun  on hyvä tarkistaa ennen yhteydenottoa?

-Jos tiedät vuotokohdan niin ota kuva vuotokohdasta. Jos et tiedä vuotokohtaa niin varaa aika vuotokohdan etsintään. 

-Ota kuva/kuvia missä näkyy mahdollisimman laajasti korjausta vaativa putki.

-Mittaa vuotavan putken halkaisija(alumiiniputken ulkohalkaisija).

-Jos putkessa näkyy jokin valmistajan koodi tai osanumero niin ota tämä ylös ja ilmoita se kyselyn mukana. 

-Pystymme tekemään liitoksia seuraaviin putkien halkaisijoihin= 6mm, 6.53mm, 8mm, 9.53mm, 10mm, 12mm, 12.7mm, 13mm, 15mm, 16mm, 18mm, 19mm, 22mm, 28mm.

Entä jos putkesi on vaurioitunut niin ettei sitä voi korjata tai halkaisija sellainen mihin emme pysty tekemään liitoksia?

Joskus putket hajoavat sellaisesta kohtaa ettei liitoksia pysty tekemään korjausta varten. Vielä ei kannata heittää pyyhettä kehään tämän vuoksi sillä kauttamme saatavilla Euroopan suurin valikoima käytettyjä ilmastointi putkia ja letkuja jotka voimme kaupata joko kokonaisina tai käyttämään näitä luovuttajina joilla saamme korjattua vanhan putkesi.

Näissä tapauksissa tarvitsemme=

-Autosi rekisterinumero

-Kuva koko putkesta

-Valmistajan osanumero(löytyy useimmiten tarrana jostain kohti putkea tai letkusta maalattuna. Jos osanumeroa ei enää vanhasta putkesta löydy, vaaditaan mahdollisimman hyvä kuva missä näkyy putki kokonaisuus liitos päineen.