Hinnasto


Huolto ja korjaustyöt

Teemme korjaukset ja huollot vain meidän kautta tulleilla osilla. Näin voimme taata parhaan mahdollisen takuun sekä asiakaskokemuksen.

Huoltoon tullessasi otathan huoltokirjan ja mahdollisen lukkopultti/mutteri avaimen valmiiksi esille esimerkiksi apukuskin penkille.

Tästä ajanvaraukseen tai hintatiedusteluun

Pyydä tarjous

Sähkötyöt

Sähköisten järjestelmien vianhaut ovat aina tapauskohtaisia ja tarkkaa hintaa vianhaulle on hankala sanoa etukäteen. Useimmat viat selviää 1-2.5h aikana mutta välillä haastavemmissa ongelmissa voi mennä pidempään. 

Vikakoodien luku

Sisältää jokaisen järjestelmän vikakoodien luvun + raportoinnin ja haluttaessa poiston. Testerillä tehtävä vianhaku kuten parametrien seuranta veloitetaan erikseen sähkötöiden tuntihinnaston mukaan.

HUOM vikakoodien luku ei ole vikadiagnoosi eikä pelkästään sen perusteella pitäisi ikinä vaihtaa osia. Vikakoodit ovat suuntaa antavia ja auttavia tietoja itse vianhakuun. Monesti sama koodi voi johtua mekaanisesta, sähköisestä sekä komponentti viasta. Vikakoodeista katsotaan suunta jonka perusteella tehdään sitten tarkistukset ja mittaukset jotta nähdään oikea vian aiheuttaja.  

30€

Renkaiden vaihto henkilöauto/pakettiauto+maasturi ilman rengaspainevalvonnan nollausta (nollauksella +10€)

Sis renkaiden vaihdon, renkaiden kunnon ja paineiden tarkistuksen. Jos autossa on lukkomutterit tai pultit niin otathan avaimen valmiiksi esille. Huom alumiinivanteille suositellaan jälkikiristys noin 100km ajon jälkeen. Tarjoamme meillä vaihdetuille renkaille ilmaisen jälkikiristyksen ilman ajanvarausta.

Klikkaa tästä nettiajanvaraukseen 

40€/50€

Renkaiden vaihto kotikäyntinä

TUTUSTU PALVELUUN TARKEMMIN PAINAMALLA TÄSTÄ

alk35€

Renkaiden kausisäilytys

Hinta sisältää renkaiden säilömisen vakuutettuna. Renkaiden vaihto veloitetaan erikseen. Voit yhdistää säilytyksen myös kotikäynneillä tehtäviin vaihtoihin.

50€/kausi

Renkaiden tasapainoitus (ei sisällä autosta irroitusta ja allelaittoa).

Keskireiättömissä vanteissa +30€

30€

TPMS ohjelmointityö

OBD väylästä tai laitteella aktivointi, esim opel.

alk.10€

TPMS anturi

Uuden anturin ohjelmointi 10€/kpl

50€/kpl

Kumien vaihto peltivanteille ja tasapainoitus (ei sisällä autosta irroitusta ja allelaittoa)

HUOM asennamme vain meiltä ostettuja renkaita. 

Klikkaa tästä nettiajanvaraukseen 

50€

Kumien vaihto alumiinivanteille ja tasapainoitus (ei sisällä autosta irroitusta ja allelaittoa). 

Päälle 17 tuumaiset vanteet +15€

Runflat kumit +20€

HUOM asennamme vain meiltä ostettuja renkaita.

Klikkaa tästä nettiajanvaraukseen 

70€

Pyöränkulmien suuntaus, sis pyöränkulmien tarkistuksen+15min säätötyötä(tämä riittää useimmissa autoissa).

Mikäli autossa on madallussarja tai muuta normaalisti poikkeavaa kuten pahasti ruostuneita osia tai säätöä hankaloittavia esteitä jonka takia säädössä kestää päälle 15min niin lisäveloitus ylimenevästä ajasta tuntihinnaston mukaan. 

Mercedes autoissa vaaditaan erikoistyökaluja sekä vie enemmän aikaa tarkistaa kulmat. HUOM olemme Suomessa merkkiliikkeen lisäksi yksi ainoista yksityisistä jotka pystyvät säätämään Mercedes kulmat oikein. Kerromme tästä mielellään lisää.

Klikkaa tästä nettiajanvaraukseen

90€


Mercedes 140€

Tuulilasit

Kun pyydät tarjousta niin ilmoita mahdolliset varusteet lasissa kuten sadeanturi, kamera, lämmitys, yläreunatummennus.

Klikkaa tästä hintatiedusteluun

pyydä tarjous

Automaattivaihteiston öljynvaihto


Hiukkassuodattimen(dpf) pesu

Pesemme suodattimet niihin suunnitellulla painehuuhtelupesurilla jolla suodatin saadaan miltei uutta vastaavaksi. Pesuun sisältyy virtausmittaus ennen ja jälkeen pesun. Hinta sisältää vain itse pesun, diagnosointi, irroitus ja asennustyöt erikseen autokohtaisesti. Voit toimittaa meille myös irtonaisen suodattimen pesuun. Pesun hinta 190€ autoihin vm2003-2009, 260€ autoihin vm2009-2013, 350e autoihin vm2014->

Lisätietoihin tästä

alkaen 190€

Ilmastointihuolto R134a ja R1234yf

Kylmäaine veloitetaan erikseen kuluvan määrän mukaisesti r134a 10€/100g ja r1234yf  30€/100g. Määrä riippuu automallista ja siitä paljonko autossa on kylmäainetta jäljellä ennen huoltoa. Yleisin määrä mitä huollossa menee on 100g-200g jos järjestelmää on huollettu asiallisesti.

HUOM!! jos ilmastointi ei puhalla enää yhtään kylmää, on siinä todennäköisesti vikaa joka pitää korjata ennen täyttöä. Varaathan tässä tapauksessa ajan vianhakuun täyttöhuollon sijasta. 

Klikkaa tästä nettiajanvaraukseen  

50€

Typpitesti ilmastoinnin vuodon etsinnässä

Sis järjestelmän koeponnistuksen typellä ja vuodon etsintää 15min. Jos autoa joutuu purkamaan vuodon havaitsemiseksi veloitetaan se erikseen tuntihinnaston mukaisesti.

Klikkaa tästä nettiajanvaraukseen

alkaen 80€

Auton hinaus

Hinta on riippuvainen auton sijainnista, kysy tarkka hinta juuri sinun tapaukseen. Kalustomme riittää pienistä henkilöautoista isompiin pakettiautoihin asti. 

Klikkaa tästä hintatiedusteluun 

alkaen 100€

PERUUTUSEHDOT

Huomioithan että peruuttamattomista ajanvarauksista laskutamme sovitun ajanvarauksen työn osuuden. Esteiden tullessa peruutus tehtävä viimeistään ajanvarausta edeltävänä arkipäivänä klo 09.00 mennessä. Peruutuksen voi tehdä sähköpostilla info@hubonauto.fi tai tekstiviestillä/whatsapp viestillä numeroon 045 871 3471.