Hinnasto


Huolto ja korjaustyöt

Huoltoon tullessasi otathan huoltokirjan ja mahdollisen lukkopultti/mutteri avaimen valmiiksi esille esimerkiksi apukuskin penkille.

75€/H

Sähkötyöt


85€/H

Vikakoodien luku

Sisältää jokaisen järjestelmän vikakoodien luvun + raportoinnin ja haluttaessa poiston. Testerillä tehtävä vianhaku kuten parametrien seuranta veloitetaan erikseen sähkötöiden tuntihinnaston mukaan.

30€

Renkaiden vaihto henkilöauto/pakettiauto

Sis renkaiden vaihdon, renkaiden kunnon ja paineiden tarkistuksen. Jos autossa on lukkomutterit tai pultit niin otathan avaimen valmiiksi esille. Huom alumiinivanteille suositellaan jälkikiristys noin 100km ajon jälkeen. Tarjoamme meillä vaihdetuille renkaille ilmaisen jälkikiristyksen ilman ajanvarausta.

30€/40€

Renkaiden vaihto kotikäyntinä

TUTUSTU PALVELUUN TARKEMMIN PAINAMALLA TÄSTÄ

alk34€

Renkaiden kausisäilytys

hinta sisältää renkaiden säilömisen vakuutettuna. Renkaiden vaihto veloitetaan erikseen. Voit yhdistää säilytyksen myös kotikäynneillä tehtäviin vaihtoihin.

50€/kausi

Tasapainoitus peltivanteet (ei sisällä autosta irroitusta ja allelaittoa). 


20€

Tasapainoitus alumiinivanteet (ei sisällä autosta irroitusta ja allelaittoa).

Keskireiättömissä vanteissa +30€

30€

TPMS ohjelmointityö

OBD väylästä tai laitteella aktivointi, esim opel.

alk.20€

TPMS anturi

Uuden anturin ohjelmointi 10€/kpl

50€/kpl

Kumien vaihto peltivanteille ja tasapainoitus (ei sisällä autosta irroitusta ja allelaittoa)


45€

Kumien vaihto alumiinivanteille ja tasapainoitus (ei sisällä autosta irroitusta ja allelaittoa). 


60€

Pyöränkulmien suuntaus, sis 1H työtä.

Mikäli autossa on madallussarja tai muuta normaalisti poikkeavaa kuten ruostuneita osia tai säätöä hankaloittavia esteitä niin lisäveloitus tuntihinnaston mukaan. 

90€

Tuulilasit


pyydä tarjous€

Automaattivaihteiston öljynvaihto


Hiukkassuodattimen(dpf) pesu

Pesemme suodattimet niihin suunnitellulla painehuuhtelupesurilla jolla suodatin saadaan miltei uutta vastaavaksi. Pesuun sisältyy virtausmittaus ennen ja jälkeen pesun. Hinta sisältää vain itse pesun, diagnosointi, irroitus ja asennustyöt erikseen autokohtaisesti. Voit toimittaa meille myös irtonaisen suodattimen pesuun. Pesun hinta 190€ autoihin vm2003-2009, 260€ autoihin vm2009-2013, 350e autoihin vm2014->

alkaen 190€

Ilmastointihuolto R134a ja R1234yf

Kylmäaine veloitetaan erikseen kuluvan määrän mukaisesti r134a 10€/100g ja r1234yf  30€/100g. Määrä riippuu automallista ja siitä paljonko autossa on kylmäainetta jäljellä ennen huoltoa.

50€

Typpitesti ilmastoinnin vuodon etsinnässä

Sis järjestelmän koeponnistuksen typellä ja vuodon etsintää 15min. Jos autoa joutuu purkamaan vuodon havaitsemiseksi veloitetaan se erikseen tuntihinnaston mukaisesti.

60€

Auton hinaus

Hinta on riippuvainen auton sijainnista, kysy tarkka hinta juuri sinun tapaukseen. Kalustomme riittää pienistä henkilöautoista isompiin pakettiautoihin asti. 

alkaen 80€

PERUUTUSEHDOT

Huomioithan että peruuttamattomista ajanvarauksista laskutamme sovitun ajanvarauksen työn osuuden. Esteiden tullessa peruutus tehtävä viimeistään ajanvarausta edeltävänä arkipäivänä klo 09.00 mennessä. Peruutuksen voi tehdä sähköpostilla info@hubonauto.fi tai tekstiviestillä/whatsapp viestillä numeroon 045 871 3471.