Liikkuva renkaanvaihto

Vaihdamme renkaasi siellä missä sinä ja autosi olette 

Älä käytä vapaa-aikaasi etsimällä renkaanvaihtopaikkoja ja jonottamalla vaihtoon. Kun me vaihdamme renkaitasi niin sinä voit samalla vaikka katsoa lempi ohjelmaasi kotisohvalla tai keskittyä työntekoon työpaikalla.

Klikkaa tästä tarkempiin tietoihin ja ajanvaraukseen

 

Liikkuva korjaamo


Liikkuvalla kalustollamme voimme korjata ja huoltaa auton asiakkaan omissa tiloissa tai jopa pihalla yhtä hyvällä laadulla kuin korjaamolla tehdessäkin. Huoltoautossamme on kaikki tarpeellinen, autonosturi, käsityökalut, erikoistyökalut, prässi, hitsauslaitteet, diagnosointi laitteet, paineilmaa, agregaatti, renkaiden tasapainoituskone jne. Huolehdimme myös siitä että jälkeemme ei jää tahroja tai muutakaan likaa. Likaisissa töissä levitämme alle suojapressun jotta maahan ei tule jälkiä tai kemikaaleja. 

Tarjoamme diagnostiikkapalveluita myös muille korjaamoille ja autoliikkeille heidän omissa tiloissa. 

Isommatkin remontit onnistuu. Kerrostalojen parkkipaikalla teemme vain pienemmät työt kuten polttimon vaihto, akun vaihto, renkaiden vaihto yms missä ei tarvitse levittäytyä pidemmäksi aikaa. Emmehän halua suututtaa naapureita tukkimalla parkkipaikka =)

Pyydä tarjous haluamallesi työlle .

 

Auton nouto asiakkaan luota ja palautus asiakkaalle huollon tai korjauksen jälkeen.


Tarjoamme myös auton nouto+palautus palvelua. Voimme hakea auton ja tuoda samalla sijaisauton käyttöösi. Jos autosi ei ole ajokunnossa niin kuljetamme auton hinauskalustollamme. Kalustomme riittää henkilöautoista pakettiautoihin. Hinattavan ajoneuvon maksimipaino 2700kg.