Liikkuva renkaanvaihto

Vaihdamme renkaasi siellä missä sinä ja autosi olette 

Älä käytä vapaa-aikaasi etsimällä renkaanvaihtopaikkoja ja jonottamalla vaihtoon. Kun me vaihdamme renkaitasi niin sinä voit samalla vaikka katsoa lempi ohjelmaasi kotisohvalla tai keskittyä työntekoon työpaikalla.

Klikkaa tästä tarkempiin tietoihin ja ajanvaraukseen

 

Liikkuva korjaamo


Liikkuvalla kalustollamme voimme korjata ja huoltaa auton asiakkaan omissa tiloissa tai jopa pihalla. Huoltoautossamme on kaikki tarpeellinen, käsityökalut, erikoistyökalut, prässi, hitsauslaitteet, diagnosointi laitteet, paineilmaa, agregaatti, renkaiden tasapainoituskone jne.

Tarjoamme diagnostiikkapalveluita myös muille korjaamoille ja autoliikkeille heidän omissa tiloissa. 

Isommatkin remontit onnistuu. Kerrostalojen parkkipaikalla teemme vain pienemmät työt kuten polttimon vaihto, akun vaihto, renkaiden vaihto yms missä ei tarvitse levittäytyä pidemmäksi aikaa. Emmehän halua suututtaa naapureita tukkimalla parkkipaikka =)

Korjaukset normaali hinnaston mukaan + matkakulut 10km säteellä korjaamosta 40€ jonka jälkeen 1€/km.

 

Auton nouto asiakkaan luota ja palautus asiakkaalle huollon tai korjauksen jälkeen.


Tarjoamme myös auton nouto+palautus palvelua. Voimme hakea auton ja tuoda samalla sijaisauton käyttöösi. Jos autosi ei ole ajokunnossa niin kuljetamme auton hinauskalustollamme. Hinausauton kyytiin saamme henkilöautot sekä pienet pakettiautot. Isot pakettiautot ja raskaammat maasturit saamme suureen traileriimme.