Palvelut

Huollot ja korjaukset
Toteutamme huollot ja korjaukset automerkkien ohjeistuksen mukaisesti. Näin takaamme sen että uudenkin auton takuu säilyy ja myönnämme kaikille töillemme ja uusille osille 2vuoden/60tkm takuun. Tutustu myös vihreään korjaus tarjontaan.

Karstan poisto ja erikois käsittelytKarsta ja epäpuhtaudet aiheuttavat ongelmia niin moottorissa, polttoainepuolella kuin vaihteistossa. Tarjoamme näihin ratkaisut ´tarkasti valikoiduilla alan parhailla tuotteilla ja laitteilla.

Pyöränkulmien suuntaus
Pyöränkulmienkin suuntauksessa olemme panostaneet alan huippu laitteistoon(Hunterin tuore 3d laitteisto) jolla pystymme tarjoamaan todella tarkat säädöt ja meiltä löytyy myös Mercedes merkin erikoistyökalut(nämä ovat pakollisia jotta säädöt saadaan oikeisiin arvoihin) suuntaukseen yhtenä ainoista yksityisistä Suomessa vehon lisäksi.


Viides palvelu

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum.

Kuudes palvelu

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor.