Esimerkkihintoja


6Vaihteinen dsg

260e. Sis huuhtelun, suodattimen ja öljyt

BMW vaihteistot 6HP19/21/26

370e. Sis öljypohjan suodattimella, huuhtelun ja öljyt. 

 

Säännöllinen öljyn ja suodattimen(kaikissa vaihteistomalleissa ei välttämättä suodatinta ole) vaihto takaavat automaattivaihteiston sujuvan toiminnan sekä pidemmän käyttöiän. Vaihtoväli vaihteistosta riippuen on 60-120tkm. Kaksoiskytkinvaihteistoissa yleisin vaihtoväli on 60tkm ja perinteisissä 100-120tkm. Jos auto on raskaassa käytössä esim peräkärryn tai asuntovaunun vedossa useammin, on suositeltavaa vaihtaa öljyjä tiheämmin. 

Koneellisella automaattivaihteistojen öljynvaihdolla pystymme vaihtamaan öljyt 95-100% kun taas  perinteisesti vaihtamalla jää vaihteistoon jopa 40% vanhaa öljyä. Koneessa pystymme käyttämään myös pesuainetta jota kierrätetään vaihteistossa jonka avulla saadaan vaihteistoon kertyneitä epäpuhtauksia pois.

Säännöllisellä öljynvaihdolla ehkäiset vaihteiston isompia ongelmia joiden korjaus voi maksaa  tuhansia.

Meillä on käytössä nykyaikainen Spin ATF vaihteiston huuhtelukone jolla saadaan vaihdettua öljyt ilman suurta tuoreen öljyn hävikkiä, huuhtelussa öljyä kuluu noin 4litraa enemmän kuin mitä vaihteiston tilavuus on. Öljyinä käytämme vain laadukkaita öljyjä jotka täyttävät vaihteistovalmistajien vaatimukset.

Pyydä tarjous autosi vaihteiston  öljyjen huuhteluvaihdosta alla olevalla lomakkeella